Search
In
 

Free classified Ads in Georgetown in Automobile, Motorcycles / bikes

Here you will find all free classified Ads in Georgetown in Automobile, Motorcycles / bikes, free Ads in Georgetown in Automobile, Motorcycles / bikes, and free classifieds in Georgetown in Automobile, Motorcycles / bikes.
Post a free classified Ad in Georgetown, Post a free Ad in Georgetown, Post a classified in Georgetown

Ads results filter

State
City

Brand new samsung galaxy s4 s iv gt-i9400 / i9500 (factory unlocked)

Free classified ad Location: Kuala lumpur, Kuala lumpur
Posted: 18 Jan, 2015
Brand new samsung galaxy s4 s iv gt-i9400 / i9500 (factory unlocked)

Brand New Original In Pack Unlocked comes with 1 year international warranty Original from SamsungSim FreeUnlocked. Reply to us for more details

Ducati Hypermotard

Free classified ad Location: Pulau pinang, Georgetown
Free classified ad Category: automobile, motorcycles / bikes
Posted: 07 May, 2016

(Price: RM65000 Nego) Extremely low mileage less than 400km. Rarely used. Accident free. First onwer. Full termogani exos system, full system not slip on. Like new no a single scratch in the bike.

Mencari kawasaki klr atau kle rm14k kebawah.

Free classified ad Location: Pulau pinang, Georgetown
Free classified ad Category: automobile, motorcycles / bikes
Posted: 11 Sep, 2012

Mileage:2 KmsCondition:Usedmencari kawasaki klr atau kle 650 c.c RM14k kebawah. hunbungi 012-4583511 location penang island tq

Free classified Ads in Georgetown in Automobile, Motorcycles / bikes

Honda cub c70 classic

Free classified ad Location: Pulau pinang, Georgetown
Free classified ad Category: automobile, motorcycles / bikes
Posted: 05 Sep, 2012
Honda cub c70 classic

Make:HondaModel:C70Year:1978Condition:UsedSebuah motorsikal Honda CUB 70 cc, daftar tahun 1978 untuk dijual. Harga RM2800 boleh runding. Road tax hidup hingga Januari 2014. Boleh transfer ownership.Call 019-4161513 (Azizi) (Georgetown, Penang...

Hendak beli vespa

Free classified ad Location: Pulau pinang, Georgetown
Free classified ad Category: automobile, motorcycles / bikes
Posted: 24 Aug, 2012

Kepada sesiapa yang ingin hendak jual motorsikal vespa sila hubungi saya AZIZ dengan emailTHANKS

Yamaha rxz 1995 untuk dijual

Free classified ad Location: Pulau pinang, Georgetown
Free classified ad Category: automobile, motorcycles / bikes
Posted: 21 Aug, 2012
Yamaha rxz 1995 untuk dijual

Make:YamahaModel:RXZYear:1995Condition:UsedSebuah motosikal Yamaha RXZ untuk dijual, Tahun 1995, Saya owner pertama, Roadtax hingga Januari 2014. Enjin, paip masih standard. Tiada ubahsuai. Harga RM4,000 (nego)...

Mencari motor ego s terpakai

Free classified ad Location: Pulau pinang, Georgetown
Free classified ad Category: automobile, motorcycles / bikes
Posted: 24 Jun, 2012

motor dalam keadaan baik dan tidak parnah kemalangan.harga bpleh dirundingkan dengan keadaan motor.

Honda wave 125r - 2006

Free classified ad Location: Pulau pinang, Georgetown
Free classified ad Category: automobile, motorcycles / bikes
Posted: 29 May, 2012

wave 125r blue n black- looks like new.- never hv accident- new battery- sports rims- roadtax until next year- new engine oilcome n c. call or sms 0164405116 (dillion)penang area. thanks

Motosikal tanpa duit muka

Free classified ad Location: Pulau pinang, Georgetown
Free classified ad Category: automobile, motorcycles / bikes
Posted: 04 May, 2012

saya ingin membeli motor ex5 baru tanpa duit muka.boleh kah anda mambantu saya cari di kawasan georgetown pulau pinang.secepat yang boleh.terima kasih.

Mencari virago 535 atau vulcan 500

Free classified ad Location: Pulau pinang, Georgetown
Free classified ad Category: automobile, motorcycles / bikes
Posted: 14 Apr, 2012

sy nak beli virago 535 atau vulcan 500 harga kurang dari rm7000. kalau harga lebih dari tu saya x nak.moto mesti la baik punya...... bukan apa.... dari jual kat kedai lebih baik jual kat saya.kalau jual kat kedai paling tinggi kadai beli rm 6000 ja...

Motor scrambler

Free classified ad Location: Pulau pinang, Georgetown
Free classified ad Category: automobile, motorcycles / bikes
Posted: 05 Apr, 2012

email..or give me your detail to contact u.. scrambler onroad and offroad... with good condition.

Mencari cover set scooter vs yang ada air brush..

Free classified ad Location: Pulau pinang, Georgetown
Free classified ad Category: automobile, motorcycles / bikes
Posted: 03 Apr, 2012

salam saya mencari cover set airbrush bagi scoot saya kalu x dak air brush pun xpa asal kan hitam carbon hitam flat pun bleh..jangan yang bley wat tukun sudah..harga berpatutan jangan cekit darah tak baik makan riba akhirat kena menanggung plak,...

Mencari motor kawasaki ninja 250r untuk sambung bayar

Free classified ad Location: Pulau pinang, Georgetown
Free classified ad Category: automobile, motorcycles / bikes
Posted: 01 Mar, 2012

Condition:Usedmencari pemilik motosikal kawasaki ninja 250r dalam tahun 2010 untuk disambung bayar.. deposit saya ada rm7000.. area penang.. bulan2 lebih kurang rm350.. jika ada sms ke nombor saya... 0164933116...

Kawasaki zx6r ninja

Free classified ad Location: Pulau pinang, Georgetown
Free classified ad Category: automobile, motorcycles / bikes
Posted: 26 Feb, 2012

Make:KawasakiModel:Zx6r NinjaMileage:7,000 KmsYear:2006Condition:UsedZX6R Ninja 636cc year 2006one owner always garaged & keep clean - never trashed or dropped. HID head lights & tidy tail lightspixsamtong@yahoo...

Honda ex5 high power limited

Free classified ad Location: Pulau pinang, Georgetown
Free classified ad Category: automobile, motorcycles / bikes
Posted: 02 Feb, 2012
Honda ex5 high power limited

Make:HondaCondition:UsedHai. saya nak tolak sebiji motor ex5 HP Limited. Motor dlm keadaan baik . tayar baru. Motor standard, tak kacau dalam pon.senarai brg yg tukar : Meter digital uma racing Rim aloy TSR MOTORSPORT Hub dpb blakang chrome Pemegang brek racing boy Pelindung rantai aloy racing boy lampu dpn LED Lampu blkg LED Seat baru Raga depan Box brand KAPPA Heavyduty Rack ori by GIVI Absorber SPYKER Exhaust HorsePower Racing byk lagi brg yg tukarkalau nk brg standard saya boleh bagiboleh dtg tgk dan testboleh nego jgn risauurgent0175317646 idris

Yamaha dt 125 dan yamaha dt 125 lc

Free classified ad Location: Pulau pinang, Georgetown
Free classified ad Category: automobile, motorcycles / bikes
Posted: 28 Jan, 2012

Year:1985Condition:Usedsaya mempunyai 2 biji motor yamaha scrambler dt 125 classic. keadaan sangat memuaskan. tip-top dan sertai r/tax insurance. harga masih boleh dirunding. sila call 012-4010287...tk !

 

Showing 1 - 15
total of 20
   firstprev1.....2nextlast

Filter free classified Ads in automobile by Ad categories

 

Motorcycles / Bikes Ads in Major cities

 

Why you should choose us

Free Ads stands out from so many other free classifieds and free ads listing websites

  • Get instant responses
  • Multiple ads posting in a single click
  • No more "30 days only of free listing"
  • Refer a friend and upgrade for free